Hem » Glossier Generation G Lipstick

Glossier Generation G Lipstick

Glossier Generation G läppstift
Glossier Generation G läppstift

 

Glossier Generation G-läppstift är ett av årets/livets favoriter. Jag älskar den matta, men skira finishen som gör att läppstiftet ser lived in ut. Läppstiftena är bekväma och jämnt pigmenterade. De är extremt mångsida och funkar både till vardags såväl som till fest och täckgraden går att bygga på genom att måla på flera lager. Nyansen Zip med ett klart läppglans över är perfekt till ett turkost Jerry Hall-inspirerat öga och Like passar i cirka alla sammanhang. Jam är väl den enda jag inte är helt bekväm i än, men det beror mest på att jag har en tudelad relation med bäriga läppfärger.

 

Glossier Generation G swatches: Jam, Like & Zip
Glossier Generation G swatches: Jam, Like & Zip

 

Enda nackdelarna med dessa är  att de är svåra att få tag på i Sverige – en måste åka till deras showroom i New York eller använda en shipping forwarding service för att beställa hit dem, samt att förpackningarna är hopplöst dåliga. Två av mina läppstift lossnade ur hylsan och det tredje har en hårfin spricka i locket. Som tur är är deras kundservice grym och återbetalade mig för de två trasiga stiften OCH skickade mig en kompensationsgåva i form av deras Wowder-puder plus den tillhörande borsten. Kundservice done right.

Letar du efter en mer tillgänglig dupe i en stadigare förpackning så är Colourpops Blotted Lip-läppstift slående lika och kostar mindre än en tredjedel.

Pris: $18 (ca 150 kr)
Tillgänglighet: Ej tillgängligt i Sverige.
Pros: Bekväma, fina färger
Cons: Förpackningen går sönder lätt, stiften faller ur.
Dupe: Colourpop Blotted Lip

2 comments

    • Emilie says:

      Ja! Det kan man. Jag har tidigare använt mig av shipito som ger en en amerikansk adress och sen skickar vidare paketet till en mot en kostnad. Dock brukar frakten vara hyfsat dyr och en kan i princip alltid räkna med tull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.